About блога

Здравейте другарчета! Пиша бавно за да не повтарям. Кой съм аз? Има си секция!

Защо едно прасенценце като мен се хвърля да пише … Скука братя, скука защо да не я превърнем в кочина?!?!? Кочинка в която сме всеки ден … всички ние … улици, боклуци, идиотщини, абсурди, бюрокрация - какво повече може да има в една кочинка освен блог и прасе.

Истината е, че и аз като други виртуални души, си мисля (?!?!? - невероятно, но факт - явно съм хапнал добре) че нещата ще се променят, ако ние, децата на България действаме и се опъваме на системата на ежедневна база. Ясно ми е, че борбата ще е безмилостно жестока, но искам да опитам. Искам децата ми един ден да кажат - “тате, бе ти си бил голям и завършен идиот! що си се блъскал за оня дето клати гората?”. И аз да мога да отговоря “Варвах сине в Дядо Мраз. Мазохист бях, но се оправих. И Снежанка също оправих, но не казвай на майка си!”

Хора всякакви - едни дебели, други ниски, трети подли, а най-много от породата дето виси по кафетата и в моловете. Но Интернет настъпва … мощно и безвъзвратно. Дори леля Гицка знае да цъкне и да види вица в дир-а, клипа в тюба и Министърот у Теле-центъра. Т.е. ефекта на заразата може да е поразителен и неконтролируем.

Какво ще се получи - ще видим. Не обещавам да пиша само за светлото бъдеще и меда от Евро чешмичките. Бил съм брутално груб и директен и ще продължа така докато нещо не се промени.

Трябва да отслабна, и ще се радвам да ме провокирате. Дреме ми за външния вид, по-здравословно е.

Ще се радвам на коментари и e-mail-и. Добавям категории всякакви - все пак съм българче - пенкелер. Като цяло обещавам да съм максимално искрен и разбираем.

Е не се учудвайте ако променям блого-сайта всеки ден - то е за добро. За първи път ми е и се уча.

Преди да получа наградата “Пулицък” искам да кажа, че благодаря на другарката Миланова (1-3 клас) и другарката Александрова (4-7ми клас) в 22-ро ЕСПУ Г.С.Раковски, София, както и на г-н Чавдар Спасов е ЕТУ “Електронни системи”, София, че ме пускаха всяка година да минавам със задоволителни оценки по Български език, без да забележат колко съм злееееее. Когато пиша на автопилот и с емоция(аз друго състояние нямам) не се усещам за правописа - извинявам се предварително.

vladiznaiko”маймунка”gmail.com

No Comment