Целта - постигната - 2 месеца и 7 дни=20килограма

От отдавна се мъчех да започна диета, но както знаете от 8 ноември започнах тази на Дюкан. Отнесох много критики, предупреждения и предложения, за което съм благодарен, но успях да огранича до минимум сладко и солено, пържено и зърнено. Нито спортувах, нито гладувах - ядене не пропуснах, и по 3-4 литра вода лочех на ден. И ето след 90 таблетки рибно масло от черен дроб на треска, 4 опаковки витамин С и 70 парчета Центрум A-Z витамини съм жив и още мърдам. А след неделните изследвания на кръвта (които всеки месец си правех), и черен дроб и ензими, и холестерол, и пълна кръвна картина, и бъбреци са в норма. Даже за моите проблеми и увреждане на черен дроб (споко - не е от пиене) нивата на ензимите, на които съм в момента, са най-ниските от 8 години насам. Вервайте ми през два месеца пускам изследвания.

И ето, че има резултата - 2 месеца и 7 дни=20килограма по-малко. И много дрехи, които не ми стават и много път още да извървя за да ги задържа. Но поне ще го правя с усмивка и няма да се задъхвам. Успех и на вас в каквото сте се захванали да правите и ако имате по-деликатни въпроси - vladiznaiko@gmail.com!

8 Comments so far

 1. Ивчо on January 15th, 2009

  Много бе, Владе, за кратко! Айде сега, устискай ги!
  Ние с Мира сме на -3кг всяка, за 1 седмица :-))И вечно запушеният ми нос магически се отпуши и спря да тече. 10 дена без носни капки!!! Явно дава и други положителни явления Дюкчо.
  Ще се срещнем на 4ти етап някогаш :-))

 2. emito on January 15th, 2009

  браво!

 3. mitko on January 15th, 2009

  Машала. Сега ще започнеш да си носиш якето от Зара закопчано :)

 4. admin on January 15th, 2009

  Мите, беше крайно време онази инвестиция от Сан Франсиско 2005-та да се изплати! То това ми беше и най-големия стимул ,-)

 5. [...] И то много лесно - освобождаваш пространство, посредством намаляване на телесната маса и шкембето и автоматично се връщаш в тийнейджърските години. Е, [...]

 6. [...] три месеца диета и тонове месо и зеленчуци и 1001 пъти пишкане ето го [...]

 7. Албена Илиева on February 21st, 2009

  Здравейте!
  Първо,радвам се,че в този Вулгаристан/разбирай България/все още има читави хора.
  Аз също правя диетата на Дюкан и като слушам страховитите заплахи на лекарите,реших да си направя изследвания.Учудването ми бе голямо,като си видях резултата от холестерола-4.5,каето е далеч под нормата.
  Май на докторите,които се занимават с диетика и дебелариуми ще им секне бизнеса,затова бълват толкова много.
  И изследванията на урината бяха отрицателни,няма белтък,няма нищо.
  Аз искам да споделя и нещо друго изван темата Дюкан.
  Ужасно съм възмутена от пладнешкия обир на данъчните служители.Представяте ли си,блюстителите на реда,тези от които трябва да треперим,замесени в една от най-крупните корупционни схеми.И се чудя докога ще търпим.Данъчните крадат/около 11% от всяка териториално НАП/,доктжрите са търговци,за които ние сме статистика.Е,бил си пукнал,голямо чудо.
  А искам и да питам къде по оня бал свят къмм който уж се стремим докторите могат да рлаботят и на държавно и на частно и да преливат от едното в другото.И защо трябва да учадтвам в такава здравно-осигурителна система,в която парите само потъват като не искам.Въпроси,въпроси.Ами така е в нашия Вулгаристан - корупция до шия,мафия,партийни боричкания и както е казал поета-Какво тук значи някаква си личност.
  И докатонямаме будитеби и гражданско общество,ще мърморим по опашските,ще умирами в болниците и ще бъдем на опашката на Евросъюза.

 8. Албена Илиева on February 21st, 2009

  Извинете ме,от емоционалното писане съм допуснала грешки.