Кеф - GL в кочината

Локва. Мърсотия и кал до уши. Какво може да ми хареса в тази типична гледна след дъжд. Вчера ми стана много приятно на душата - синче на 19-20 с мама тип фльорца, Свиняги гледам се въртят около един Mercedes GL в тунелчето на бул. Славейков(под Витошка). Леко пристъпват в калта около псевдо-високо-проходимия автомобил и сина запретнал ръкави рови в калта и локвата. От начало реших, че си мие ръцете - идиоти всякакви. Но подминавайки в огледалото за обратно виждане забелязах липсата на преден номер. Ето къде е разковничето - явно 5-10 минути по-рано гъзето, взело практичната за град като София кола-камион от тати, който няма начин да не я е спечелил с честен труд и пот на челото, е минал като джигит през локвата. Ех - те българските локви може и за 30 секунди да се пълнят, но там има “матриал” за много детройски чудовища. Странно нещо е човека - ако беше някаква нормална кола, може би щях да спра и да помогна на човека, имам и фенерче в колата, а съм и късметлия - ще бръкна и ще извадя номер, пък бил той и чужд. Но НЕ - в конкретния случай умрях от кеф - не защото ме е яд че не съм с такава кола (дреме ми за GL-a - аз бих си купил краля на аеродинамиката G500), а защото Господ си знае работата и според мен за такива другари и техните деца все някога ще дойде възмездието.

След 10 минути минах в обратната посока - още се плацикаха в кочинката, където им е мястото. Кочина създадена от такива като тях - защото в моята теория за всеобщата престъпност и олигофрените, именно тези които днес карат скъпите коли и демонстрират брилянтен интелект, култура и мецанатство, са тези които НАСРАХА (с извинение) всичко в страната ни. Именно някой като тях е правил ремонта на този тунел/проход или както се казва. Именно той не си е свършил или е претупал работата, за да гепи кинтите. Всяка дръжка си има крушка - а всяка свиня, ако ще да е в каляска, ще си остане свиня - по душа, по манталитет и по природа. И колкото и да ви мисли, че яхнала най-новото и голямо возило, е над всичко и всички, и не може нищо да и се случи - ГРЕШИ!

От днес всеки път когато мина от там ще се усмихвам дяволито и ще знам, че дори случайно или рядко, има справедливост. Нека вдигнем чаши и си пожелаем да има още много такива места в нашата Родина.

пльок хлъц

p.s. Прасчо (Piglet) и Мис Пиги от Мъпет шоу са положителни герои! Аз не съм срещу цялата популация - само срещу прикритите и нагли шопар-търтей, мамини-свинчета и свинье-задно-буто-лизци

1 Comment so far

  1. Miro on June 23rd, 2008

    … точно тия, дето си ги видял може и да са си били най-обикновенни наследници на сгради в центъра на София, или пък просто много ябълки да са били излъскали. Мен най-много ме вбесява, когато подобни коли паркират на местата за инвалиди.