Луд … много луд … фантастично луд = freeride MTB

С духа на бунта срещу Биг стар и Денсинг брадърс си думнах усилвателя след много варианти на свързване на DVD-та, телевизор, компютър, грамофон и пиано. Все пак Pioneer sa-408 си е леко дърт - 1980-та.

Но след като концертите посвършиха се ориентирах към по-различна тематика на сваляне - freeride mountain bikes. И преди бях ровил, но установих, че пичовете надобряват - снимат вече в пълно HD, по 40-50 минути и са намерили за още по-луди места и купон … Та сериозно се замислих догодина да инвестирам в колело, каска и рано сутрин да ходя да се лангъркам. The Collective със Roam и Seasons са много добри, New World Disorder с Never Enough също, но лично на мен Latitudes а DH ми напълни каската и шортите.

4 Comments so far

 1. Miro on December 10th, 2008

  Мен само едно нещо леко ме притеснява: на клипа броя на показаните излитания е многократно по-голям от броя на показаните кацания… кажи по-скоро кога ще се запишем да играем шах в градската градина при наборите?

 2. emito on December 10th, 2008

  аз някак си поддържам Миро, да ти кажа.
  аре, да пропуснеш freeride.

 3. Vladiznaiko on December 11th, 2008

  СТРАХЛИВЦИИИИИИИИИ.
  Нали живеем близо до Пирогов - какво толкова те притеснява!
  А и като отслабнем още малко ще сме леки и ще падаме по-бавно ,-)

 4. kabuki on December 16th, 2008

  Влади ама ти не знаеш ли? Тва го карах близо 4 години. Преди две спрях да карам заради кръста, ама нали ме оправи една магьосница та сега си играя с мисълта пак да се пробвам. Много съм навътре с местната сцена само кажи че си навит на глупости.
  споменах ли , че имам два винта в рамото от ДХ?
  Май забравих да кажа че в Пирогов ме отсвириха с ще се оправиш тва е положението, та ме кърпиха в Австрия.
  И престани да ми бягаш от ИГРА:)