Синузитът в сянка

Както преди време бях писал Синузита е кофти “навик”. А идва зима и камъкът може да натежи, нали сме в криза! След няколко коментара на стария пост и допълнително още 5 мейла (за които публично благодаря сърдечно и насално), внесох в моето ежедневие малко допълнителни техники за справяне с коварния враг.

На първо място - смених възглавниците (спя със две - много мозък, не се събира на една) - бяха някакви пухени. Вече съм с такива от изкуствена материя - сутрин е значително по-добре.

Второ - ходих на хомеопат. Дадоха ми някакви дърадонки - според мен имаха ефект.

Като цяло вече не ме боли главата, цвиля т.е. пея по-добре и по-рядко си правя промивка на носа с Нети-то (нахуйничето).

Дано и при вас нещата да са се променили. Не успях да намеря препоръчаната от Medosan книга “Апитерапия-лечение с пчелни продукти” на д-р Стоймир Младенов, но съм си я сложил в wish list-a.

Прилагам една снимка на Метод 3 от предишната статия. Признавам си - преди това много ме успокояваше и при повече ракия приспиваше!

Успех и незапушен носоден от мен!

2 Comments so far

 1. Ивелинка on October 23rd, 2008

  Влади, бе, все едно извънземно ти кацнало на носа:-)))
  Мола Ви са, ще ми пратите ли контакти на Вашето хомеопат, че мойто нос от 2 месеца ме тормози страшно и сигурно вече съм го атрофирала с ксилометазолина….

 2. medosan on March 25th, 2010

  Който разбира тук се спира:
  http://dox.bg/files/dw?a=b16f226e75

  http://dox.bg/files/dw?a=76added40a

  http://dox.bg/files/dw?a=3b709fcfe2

  Това са книгите на д-р Стоймир Младенов:

  Мед и Медолечение, Пчелните продукти храна и лекарство, Апитерапия лечение с пчелни продукти.Основи на пчеларството

  Поздрави