Дефиниционна област на Пишкоудължителите

В тежки времена живеем.    Навсякъде около нас, “всеки ден, всеки час има матриал” за демонстриране!

Сравнително млад съм - само от 30 и няколко години наблюдавам околната среда и индивидите на нашите географски ширини. Та ще се опитам да квалифицирам вече превърналото се в национален спорт - пишкоудължаване. Самото пишкоудължаване може да се дефинира като: модерната болест за реализация на комплексарско-снобски потребности у мъжки индивиди. Обикновено предизвиква “WoW” ефект, възприеман от богоизбраните като YES BABY, но тълкуван от земляните като “What the f*ck?!?”. Харакретна функционалност е задължителното закупуване на атрибута, и нулевата му последваща ликвидност! Съществува и вторичен пазар на пишкоудължители (за по-кратко ПУ), но в общия случай се практикува от мъже в зоната на здрача и си е чиста проба - чишо-разклонител.

А ето и най-популярните ПУ налични за наблюдение и изследване в България:

- ПУ с мерник - един от най-масовите модели. Класика в жанра. Благодарение на Daimler AG, Мерцедес са едни от най-народните автомобили сред българските Мучачоси. 5 лева да има българският мъж, и тях ще даде за Мерцедес, без значение от години, модел, състояние, история. Бял е най-шукар, кабрио е най-гъзар, AMG е най-тежкар. Паркира се винаги неправилно, за да се види, а рег.номера требе да е лесен. Като числото Pi.

- комплексарски ПУ - баварския отговор на ПУ-то с мерника. Съществуват и по-по-най-комплексарски вариант - с буквичката “М”. Неееее “М” не е като МЕГА-МУТРО-МАФИА-МАЦКА, а си е просто “мини-малко-мецо-меца-мама” … сори, но истината боли ,-)

- голф ПУ - като цяло стиковете за тази аристократична игра са предназначени за вкарване в противников заден орган. Струва си да се отбележи, че предвидливите шотландци са иронизирали спорта още при създаването му - играе се с една топка?!?!? и се броят вкарванията в дупката?!?!? и като се замислим, че всички участници са с полички … на голо … това си е чиста проба дупетопене! При наличие на нисък коефициент на интелигентност в крайния собственик на ПУ е възможно и закупуването на престижен имот около голф игрището в Долно Нанагорнище. Съществува и космическа разновидност Голф ПУ-VW - до включване на 2-ра скорост се наблюдава лесно, но след това алкохолните пари влизат в действие и колата става сателит в съзвездието Морга, с главна звезда Пирогов - тъжно, но отново факт!

- Маце ПУ - най-древния способ за изтъкване на големината на дупката на геврека. Наличието на манекено-моделка е сигурен признак за много нюню пишонче-ала вурстче. Красотата в тази конфигурация е относителната и безкрайност - Мацето може да се сменя, през ден, през месец и така дълги години. Ех - има малък недостатък - всяко ново маце, намалява реалната дължина на кренвиршчето … със сантиметър …

- воден ПУ - това е първият и единствен логичен ПУ! Мокро, влажно, слънчево. Яхта, моторна лодка,  с джет отзад - няма по-голяма простотия. Нито се лови риба, нито се реят без цел по вълните. Важно е на пристанището да седи, всички да я видят, евентуално до девствен плаж да закара шефа. русалки да фане за топките … ех де да бяха останали такива плажове, то русалките с ориз ги изядохме ама пясъка май остана недоварен … обикновено върви с монокинест мацко пишкоудължител. Все пак някой трябва да мисли докато са в открити води!

- Дворцов ПУ - най-скъп и най-рисков. В България всички скъпи замъци в характерния Мутро-Барок се намират близо до водосбора на река Рио де Говнейро. Без път, без кенефизация, без растителност, без живи съседи … малки прозорци с бронирани стъкла, кич и шарения до шия! Със здраве да си ги ползват, със здраве да си напълнят тоалетните и да им се запуши ямата (стара шопска поговорка).

- Фйешън ПУ - по дрешките посрещат, по етикетите изпращат. Тва марки като Гуци, Кензо, Манго, Рифле, Долларс&Гърлс (D&G) и Чефутти - нямат “базис за сравнякис, бе парцал”. Щом е от бутик или Мол и е неоправдано скъпо - значи е мудерно и шик. Еваларка на търговците на тези стоки - развиха нишата до пещера ,-) Само ламята Спаска за рекламно лице още не могат да намерят … Но баба Лили не бърза - има време!

- политически ПУ - върховна форма на дупедавство. Купуваш/продаваш гласове и придобиваш 4 годишен ПИШОМУНИТЕТ. Който и да те дупи, не може да те оправи - мерджан ти дават, полицай не може да те пипне. Важно е да не спираш да се правиш на г*з иначе останалите 239 ПУ-та ще те шибнат по задните части и ще отлетиш в орбитата на забвението. Няма да имаш трибуна да се изтъкваш, няма да имаш кюфтаци, само голи пищаци, и сбръчкани тъ*шаци … също така ако не си внимателен рискуваш инвертиране на ПУ-то - на УП - укъсител на пишонче, с обратна резбичка …

- абсолютен ПУ - многото тестостерон е вреден … най-вече за онзи мускул дето е на раменете … под челото … тези шампиони в категория “самотен супер селски пръч” са готови на всичко за да получат 30-те секунди слава. Коли над 200 000 евро, жени с 10 дупки и 1 кг силикон, водомери и топломери вместо часовници, изрусяване на космите на топките, пиърсинг на средния пръст, татуировка на духчето Каспър на баджака. Всичко е крайно и изтрещяло … абе животинска екстремия!

айде със здраве и умната …. не русата … че от русо до ПУ пътя е кратък и минава през стомаха!

3 Comments so far

  1. Емо on October 14th, 2008

    Влади, какво е станало, що този негативизъм? Остави ги хората да си удължават достойнствата, какво ти пречи :)

  2. Vladiznaiko on October 14th, 2008

    Аз им се възхищавам. Само дето ме дразнят милиардите дето наливат в този бизнес, а не вземат да изучат децата и служителите във фирмите си. Но както Зайо беше казал на Танка - не ми се смей за дългите уши - не е честно. Аз бъзикам ли те, че онази работа ти е на челото ,-)

  3. Vladiznaiko on October 14th, 2008

    А и да си призная ми пречи когато в населено място, покрай училище/детска градина/площадка профучи лимузина с 90км/ч. Пречи ми на плажа да слаломират между шамандури и плацикащи се, пречи ми да се разнасят с кола за 100К и да са безработни или инвалиди в главата (със запазено място за паркиране), пречи ми да се самозабравят деПУТтати и деПУТатки - няма недосегаеми на този или онзи свят! И освен нас трябва и те да го разберат. А за разлика от фараоните и тракийските царе няма да могат да си занесат Колата/мацката/къщата/яхтата в гроба - няма място на Централните гробища .. нито в Ада … говорих вече с онзи рогатия …