Босичък по асфалта грухтя си …

пръцкам си и нищо не търся, просто детски навик още в мен живее!

еееее а бях слаб … през ‘86-та ,-) или по скоро бях още дечко!

След малко повече от една седмица спортен режим мога да кажа, че вече не съм Слон в Прасландия. Не съм и бяла нинджа, а много ми се искаше! Промяна в килограмите …. ъъъъ съществена ммм няма - все още съм в “Клуб 100″! Но се чувствам все по-добре, което преведено за трети лица звучи така - пъшкам по- малко, стягам цицките и знам как се изкарват калориите от един шоколад през челото и гърба с/у 5 часа гърч. По едно време се бях замислил за липосукция (2003-та), ама точно тогава умориха един човечец с подобна процедура ,-(   Факт е - сладките изкушения, тестените чудеса и мазните манджички се лепят навсякъде - коремчето, паласките, дупето и рибицата са само външни проявления. Истинана е някъде по-навътре - вени, сърце, черен дроб, холестерол, клетки и бузи ,-)

Но аз съм оптимист - дишам по-лесно, скачам по-леко, и с уши си помагам още по-добре … духът е на 6 и вярвам в успеха … А както J. предложи - забранявам да ми викат “СЛОНИ” и “ПРАСЧО” вече, казвам се Влади и евентуално Владизнайко или Клечо ще свършат работа! Благодаря предварително!

п.с. Днес на тениса с кума Миро пийвахме водичка от една бутилка. Уви - той бил болен … летен грипец - от долу, от горе, цепи те глава с температура … Е за момента мен не ме лови … почти … но пък съзерцавайки кантара, на излизане от “00″, мога да заключа, че РЯДКОТО ЩАСТИЕ Е ГОЛЯМА ГЪЗАРИЯ!

п.п.с. И да не забравя да си повторя преди лягане - Слаб съм, слаб съм, не ми се яде сладко!

1 Comment so far

  1. vladie on August 26th, 2008

    по начина, по който скачеше по скалите, никоя високопланинска коза (дори с най-набитото око) не би могла да познае, колко тежиш. да не говорим човек да познае. изядохме мравешката група все с водачката и такъмите. “само 8 минути” ще кажеш, “цели 8 минути” ще кажа :-)

    п.п. “доказахме”, че да се возиш в ауди а8 не е достатъчно условие да си по-бърз (на баир). особено пък и с мацка в скута ;;;