Слон в Прасландия

Ще отслабвам т.е. става страшно! Дали на принципа на самовнушение “повтаряй си го чадо - шъ стани” или просто от инат, този път ще се опитам волята да надделее над лакомията. Не че не се харесвам такъв пухкав, какъвто съм. Помня преди 10-на години след казармата бях 70 кила и кокалите ми ръбеха докато спя.

Този път съм решил да си поставя по-постижима цел - под 90 до нова година. Признавам - вчера се премерих 103 … Какво 103? амиииии може бииии - 103 фафли, 103 фалафела, 103 зингера, 103 шоколада, 103 преяждания, 103 сладоледа, 103 пържоли, 103 шкембе чорбички и 103 крем карамела. Но КРАЙ - от вчера - ставам нов човек. Усещам как Еми (тя си знае) клати глава и не вярва! Споко Еми - ще се опитам освен с желание и напук да го правя ,-)

Вчера с Миро, един друг нисък човечец, все пак ние пухкавите не сме дебели, а ниски - просто с тези килограми трябва да сме по над 2 метра, та вчера с Миро избрахме периода между 15 и 16 часа, в канската жега, да чукаме тенис на корт (не не е пенис на корт и не е във Велвет).

Щяхме да умрем, но уви - живи сме! И мога да се похваля, че за толкова тежко стъпващи слонове доста невъзможни топки извадихме. Кофти беше, че в сгурията бая пушек вдигахме, ама все пак слоновете обичат да се рият в прахта, и естествено да махат с уши! За сега два - три пъти на седмица ще се потим, и няма да ви кажем къде ходим - скрита камера не ни трябва.

Допълнително съм решил максимално да огранича плюскането след 20:00 вечер. Повече плодове и зеленчуци  - ябълки, грейпфрути, моркови, зеле, круши, бобец, леща, спагети. Мда спагетите са си зеленчук! Рибка също ще набивам повече и пърженото и хляба ще се опитам да ги забравя!

Стискайте ми палци, а аз ще ви държа в течение! Мистър Мускуло да се готви за конкуренцията.

10 Comments so far

 1. j. on August 14th, 2008

  влади, спри да ядеш захар и намали фруктозата :)

  не е нужно да се ограничаваш откъм количества, ако разкараш кофти храната.

  аре да ме водите с вас на тенис?

 2. emito on August 14th, 2008

  вярно е, познаваш ми реакциите на 100%.
  да видим ината ти как действа…. :)

 3. Longanlon on August 14th, 2008

  Отрежи джънк-фууда и ефектът ще е видим :)

  Е, и да не ядеш след 17 часа и да спортуваш също помага…

 4. Miro on August 14th, 2008

  Айде да направим снимката “Преди”. Иначе после като отслабнем ще забравим от какви висоти сме тръгнали!

 5. Vladiznaiko on August 19th, 2008

  Една седмица мина - три пъти на спорт и да ви кажа вече част от нещата като ги погледна и се сещам колко ми тежат като потичквам! А за сладкото сте прави - не е полезно … сол също … ама като направя месец ще мога да преценя. За сега се чувствам добре, но малко изморен след тичане след топката!

 6. Velina on August 20th, 2008

  Влади, пробвай да избягваш въглехидратите, яж не-тлъсти меса и зеленчуци и с активен спорт ще постигнеш чудеса. Мога да посоча примери сред твоите приятели за успешно отслабване с този режим и то свалили доста килограми :) полезни четива относно този режим на хранене има във форума на http://spidersport.com/ - те са фенове на НВД; не че аз не похапвам въглехидрати и junk food, но само от време на време и все пак нямам проблем с килограмите ;) успех в мисията и ще те видиме на снимката “След” :)

 7. mitko-lubopitko on August 22nd, 2008

  Prascho kato poznavam tatko ti i kato vidiah kolko si prilichate …da ti kaja borbata ti s postojannata zagubata na kilogrami e zagubena :) Po-dobre si iaj sladoleda liatoto pak zimata edin shopping v A&F s pravilnia razmer i si gotov.

 8. j. on August 24th, 2008

  нещо много важно :), като за начало спри да се олицетоворяваш с прасета и други обемни.
  като за следващо, не слушай какво ти говори митко.

 9. [...] една седмица спортен режим мога да кажа, че вече не съм Слон в Прасландия. Не съм и бяла нинджа, а много ми се искаше! Промяна в [...]

 10. [...] отдавна се мъчех да започна диета, но както знаете от 8 ноември започнах [...]