Времеизмервателна машина

Не нося часовник. Имам и подарени - и от родителите и от колегите. Защо - нямам време, чисто и просто. Нямам време да отделя време. Но пък съм си харесал един екземпляр… по скоро два - Един за делници и един за празници. При едно пътуване намерих време ,-) Да се огледам какво има на пазара и колко ще трябва да спестявам. Аз не съм много претенциозен, а и честно да си призная не спестявам нищо – млад съм още ,-) т.е. дилемата на избора не е на дневен ред …

Това което си харесах трудно може да се определи като часовник. По-скоро това е символично бижу, самостоятелна съвършена бойна единица, вдъхновяваща стремежа към различното-модерно и едновременно древното-мистично. Не мога да обясня какво точно ми харесва, но когато видях URWERK и моделът 202 ме обзе едно такова странно déjà vu и почти разбрах как се е чувствам Ам-Гъл (Golum) през онези стотици години, а и след това, когато Билбо му сви БЕЗЦЕННОТО!

202

За други модели - посетете сайта - и браво на момчетата - седнали с една идея и успели да я развият. Ако някой случайно има излишни 300 – 400 000 Евро и не държи да му ги връщам скоро – ще се радвам да ми го подари.

А до тогава – малко ми остава сам да се престраша за тази Омега Seamaster

… тихо да не чуе Цвети … и събирайте и вие … за вашите тайни скъпоценни “бижута” че не останаха на Женския пазар.

No Comment