Archive for March, 2009

Тъп Систър и Мусик Идиот

Като 7 години пял активно в хор и 32 години участник в риалитито “Живот в България” пак бойкотирах бездарието, простотията и наглостта по двете “най-добри” ефирно-национални телевизии. Предния път ми мина в концерти, сега нещо съм се отплеснал на мюзикъли и подобни. По принцип времето е кът, но ща са напъна.
Днес започнах с Кармен на [...]

Read More..>>

болки в гърба - интернет лечение

От няколко дена ме понаболва гръбначният стълб. Някъде по средата. Надцених се в четвъртък с носене на тежко и е нормално нещо да се прецака. Обаче нали съм модерен - реших да ползвам самолечение чрез браузване и евентуално да викна и Д-р Гугъл. Явно действителността е съвсем различна, а именно:

гърба ме боли защото съм бременен
и [...]

Read More..>>

нелегални размисли

след последния постинг, след малко размисъл, след анализ на статистиката на analytics (21450 pageviews за 100 статии) и след други доста сериозни промени реших, че е време да премина в режим на нелегалност. Т.е. покривам се, не ме търсете - ще усъвършенствам себе си и семейството.
успех на всички и здраве и късмет на слушкалите и [...]

Read More..>>

Кога ще дойдат U2 в България или “направи си сам дете”

Ей този гугъл голяма гугългара си прави с мен понякога. Вчера жаден за страсти потребител на търсачката е търсил абсолютното щастие и е задал фундаменталния въпрос - “направи си сам дете”. След което е попаднал в този блог. Явно някъде в Калифорния има сериозна криза и индексирането е спестило туй-онуй и хоп - владизнайко стана [...]

Read More..>>

журналистиката умря! да живее коментаторът!

Независима журналистика - “ДА”, ама друг път. Или по-скоро “Да”, ама като съкращение на ДАЙ или евентуално, че нищо не зависи и нищо ново не казва. Но пък докато издателите ги мързи да модерират денонощно коментарите под статиите си - добри попадения ще изобилстват. От миналата седмица ето това мнение на EVALA във Онлайн Дневника [...]

Read More..>>

Next Page »