Archive for December, 2008

2008 =сметки и 2009 пожелания

Леко и тихо си отива една шантава година … Интересна и различна … поне за мен.
Година, която ще помня винаги. Повратна и надявам се значима. Започнах я все още бурмичка в корпорация, завършвам я като служител/съсобственик в компания с приятели-ортаци.
Признавам си преоткрих и промених много неща през тази високосна година. (Предната такава 2004 смених [...]

Read More..>>

днес (трябва и ще) да бъде един прекрасен ден

и какво по-хубаво от това да започнеш деня с нещо любимо … всяка сутрин се усещам как си тананикам някаква песен … е днес като се събудих към 5 (още един недостатък на диетата - наспивам се бързо и ставам рано)  ето това ми беше в главата:

http://www.youtube.com/watch?v=QtqADo-D3mQ

И след него веднага се замислих какъв ден е [...]

Read More..>>

Диетата на Пиер Дюкан или трудния избор между кестени и баница

Идват празници! А с това и задължителното преяждане и препиване. Диетата ми върви доста успешно. От 8-ми ноември до днес съм 15 килца надолу, но все пак трябва да се вземе под внимание факта, че бях над сто и съм само 176 висок. За да парирам въпросите каква е тази диета ето резюме:

ужким спазвам Диетата [...]

Read More..>>

Коледа

Като дойде края на декември се сещам за две весели неща - един виц и една карикатура.
Детенце пише писмо до дядо Коледа (без Снежанка - до нея пишат по-големи момченца!):
“Дядо Коледа аз съм много добро дете. Цяла година слушках и папках. Но сигурно си чул за финансовата криза и моето семейство е много бедно днес. [...]

Read More..>>

Шумни съседи? Вече има решение!

Продължавам да обичам тишината! Факт е, че винаги около мен има музика, но това не значи, че не обичам спокойствието. Но съм сгрешил планетата. В предишния ми постинг търсех рационално решение.
В България, страната на абсурдите, нищо нормално и човешко не може да поправи простотията на хората, несъобразяващи се с околните и възприетите обществени норми. Обаче [...]

Read More..>>

Next Page »