Archive for the 'За мен' Category

Abort, Retry, Ignore?

От много време се опитвам да спра да се дразня на заобикалящата ни простащина и идиотия. Но днес ми дойде в повече. Преди малко прибирайки се с детето от детска градина, возейки една от лелките до спирката да си хване автобус,  имах интересна случка точно на спирката при гробищата на Драгалевци, точно където ул. Папрат [...]

Read More..>>

с 12 783 дни по-дърт

Куца работа - пак остарях ,-(   Важното е обаче, че в живота ми продължават да се случват хубави неща! И ако трябва да съм честен тази 35-та година запазва поговорката, че всяка следваща година е 1000 пъти по-интересна и успешна от предната. А какво толкова се е случило ли? Ето моя малък списък:

най-прекрасното нещо вече [...]

Read More..>>

Хооооп и прескочих

Странно и нелогично, но, уви, пак одъртях. И то с цяла година. Не е справедливо и демократично!
Онзи ден бях на разпит на едно мероприятие на група будни младежи Idea challenge . Сега вече с една година по-зрял си мисля да отговоря честно на въпросите ,-) не че тогава съм всявал смут и заблуда, но друго [...]

Read More..>>

Смок на ДИРвото - Епизод 2

Както в събота писах една от колокационните зали на БТК в Телефонната палата на ул. Гурко в София вече не съществува. От първоначалната информация, която беше брутално оскъдна, и както разбирам от коментарите и анализите по форуми много изкривена вече е видно следното:

Факт, че нямаше кризисен ПР. Грешка е дори в тази форс мажор ситуация [...]

Read More..>>

неизказано, но не нарочно - $tart Up 2009

не можах днес да се фокусирам … ставането в 3 и нещо не е много плодотворно. А и другата част на монетата е, че след два дни лекции, 200 различни гледни точки и 100 нови идеи и още 2000 възражения относно различни тези и становища  в главата ми беше малко бозаво.
Аз съм обикновен средностатистически човечец. [...]

Read More..>>

Next Page »