Archive for the 'Музика' Category

колко много са две години

Днес за мен е вълшебен ден - Кралицата на сърцето ми, Елизабет,  днес става на 2 годинки. Но дори и на толкова тя не осъзнава, че в нашата семейна слънчева система всички звезди се въртят около нея. Размишлявайки мога да споделя, че тези почти две години промениха моя живот из основи и вътрешно ги за [...]

Read More..>>

10-те неща, които трябва да вземете с вас на почивка на море

Чушкопек - не се знае кога ще изскочи някой и друг чувал с пиперки, касетка с доматчета и морковел за лютеничка
Задължително затварачка за буркани!!! Язе вервам в многократната употреба на незавинващи се капачки. Особено ако са “вулканизирани” на Пазара Г.Кирков (след бомбаж на миналогодишната реколта)
Нивелир – никога не падайте по гръб в желанието си [...]

Read More..>>

Дояяяяяяяя

Е аз съм роден да пея и квича на тази музика! От днес търся китарист, може и самоук … Предлагам в Метростанция “Юнак” да се разположим! Камъните са ни в кърпа вързани ,-)

http://www.youtube.com/watch?v=aC9YQnze2SE

Read More..>>

Тъп Систър и Мусик Идиот

Като 7 години пял активно в хор и 32 години участник в риалитито “Живот в България” пак бойкотирах бездарието, простотията и наглостта по двете “най-добри” ефирно-национални телевизии. Предния път ми мина в концерти, сега нещо съм се отплеснал на мюзикъли и подобни. По принцип времето е кът, но ща са напъна.
Днес започнах с Кармен на [...]

Read More..>>

Кога ще дойдат U2 в България или “направи си сам дете”

Ей този гугъл голяма гугългара си прави с мен понякога. Вчера жаден за страсти потребител на търсачката е търсил абсолютното щастие и е задал фундаменталния въпрос - “направи си сам дете”. След което е попаднал в този блог. Явно някъде в Калифорния има сериозна криза и индексирането е спестило туй-онуй и хоп - владизнайко стана [...]

Read More..>>

Next Page »